Blog

Computerbril: Wat is dat?

Merkt u dat u vaak last heeft van uw ogen, nek of slechte concentratie? Komt u vaak in aanraking met een beeldscherm van een telefoon, laptop of televisie? Dan heeft u deze klachten waarschijnlijk door het schadelijke blauwe licht dat deze beeldschermen uitstralen. Dit kunt u verhelpen met de Computerbrillen van Blueberry Glasses. U vraagt uzelf waarschijnlijk af: “Een Computerbril: Wat is dat?” Dit antwoord is gemakkelijk uit te leggen. Een Computerbril heeft een speciale filter en geeft uw ogen meer rust wanneer u staart naar een beeldscherm. Op deze manier kunt u een hoop schadelijke klachten in de toekomst en het heden voorkomen. Wilt u weten wat een computerbril is, wat de voordelen hiervan zijn en waarom er veel mensen zijn die dit aanschaffen? Lees dan snel verder!

Wat is een Computerbril?

Tegenwoordig kan niemand zich een wereld voorstellen zonder beeldschermen. Op het kantoor wordt er gewerkt met een laptop, de nieuws-app wordt geopend op de smartphone of de favoriete serie wordt bekeken op de televisie. Men heeft echter niet door dat uren staren naar een beeldscherm extreem belastend kan zijn voor de ogen, concentratie en het slaapritme. Een Computerbril biedt hier de oplossing voor. De vraag “Een Computerbril: Wat is dat?” komt hierdoor regelmatig boven water drijven in de zoekmachines van Google. Een computerbril wordt gebruikt om de ogen te beschermen tegen schadelijk blauw licht. Dit licht wordt dus als het ware uitgefilterd, zodat u probleemloos voor een langere tijd naar een beeldscherm kunt kijken.

Effecten

De straling van blauwlicht op uw netvlies zonder bescherming kan u vervelende problemen geven. Schadelijk blauw licht heeft namelijk diverse nadelige effecten op de korte én lange termijn. De onmiddellijk waarneembare effecten zijn vermoeide/tranende/droge ogen, verblinding, hoofdpijn en een wazig beeld. De effecten op de lange termijn zijn slaapstoornissen, geïrriteerdheid, humeurigheid, vorming van staar en LMD (leeftijdsgebonden maculadegeneratie). Deze effecten zijn alleen beschadigend voor uw productiviteit op school of werk: het beïnvloed de kwaliteit van uw leven op een nadelige manier.

De voordelen

Het gebruik van flatscreentechnologie stelt onze ogen bloot aan schadelijk blauw licht. Wist u dat wij gemiddeld zes uur per dag naar een beeldscherm kijken? Hierdoor is het noodzakelijk dat onze ogen beschermd moeten worden met een bril die hiertegen bestendigd is. Zit u met de vraag: “Een Computerbril: Wat is dit qua voordelen?”. Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Gelukkig hebben wij een groot aantal van dit soort beschermende Computerbrillen in ons assortiment. De Blueberry Glasses filteren maar liefst 40% van al het schadelijke blauw licht uit, waardoor u bent verzekerd van minder geïrriteerde ogen. In een mum van tijd zult u tevens merken dat u een vermindering ziet in hoofdpijn en veel beter kunt slapen in de nacht. 

De populairste keuze

Wilt u weten waarom onze klanten zo lovend zijn over onze Computerbrillen? Dit komt omdat onze brillen naast hun functionaliteit ook nog eens heel erg trendy zijn. De Computerbrillen beschermen uw ogen dus niet alleen tegen blauw licht, ze zijn ook zeer modieus. U kunt namelijk kiezen uit verschillende flitsende modellen, maten en kleuren. Zo kunt u uw bril ideaal matchen met uw outfit!

Heeft u al een computerbril besteld?

Komt u vaak in aanraking met een beeldscherm en heeft u last van geïrriteerde ogen? Zit u met de vraag: “Een Computerbril: Wat is dit?” Dan biedt Blueberry Glasses u de uitweg! Wij hebben namelijk een breed aantal Computerbrillen in ons assortiment. Deze brillen zien er niet alleen modieus uit, maar beschermen uw ogen ook nog eens tegen (schadelijk) blauw licht. Bent u het zat om regelmatig last van uw ogen of hoofdpijn te hebben? Bestel nu dan een Blueberry Glasses Computerbril!


BLAUW LICHT LEES EFFECT - M BLAUW LICHT LEES EFFECT - M
39.00 €

De voordelen van een night vision bril

Wanneer je in het donker de weg op gaat heb je vaak veel minder zicht dan overdag. Ondanks de straatverlichting is het verschil tussen het donker en de felle lichten van bijvoorbeeld tegenliggers behoorlijk groot. Dit zorgt ervoor dat je moeilijk diepte in kunt schatten, waardoor je met een onprettig gevoel in de auto zit. Bovendien is het minder veilig, zowel voor jou en je medepassagiers als voor de andere weggebruikers. Gelukkig is er de night vision bril. Dit is een montuur met gele glazen die er voor zorgt dat jouw zicht altijd optimaal is. Veel mensen hebben een zonnebril in hun auto liggen voor situaties waarin de zon hun zicht hindert. In deze blog leggen we uit waarom daar idealiter ook altijd een nachtzicht bril naast ligt.

Wanneer is een nachtbril nuttig?

De naam van de night vision bril doet het al vermoeden. Je kunt er in het donker beter mee zien. Dit heeft met name betrekking op verkeerssituaties, simpelweg omdat het daarbij heel belangrijk is dat je goed kunt zien. Toch zijn er ook andere situaties waarbij een nachtzicht bril met zijn gele glazen bijzonder nuttig kan zijn. We hebben die situaties voor je op een rijtje gezet.  

Bij nachtblindheid

We zien overdag altijd beter dan ’s nachts, omdat onze ogen nu eenmaal beter werken met veel natuurlijk licht. Wanneer het donker wordt kunnen we gelukkig nog wel zien. Onze ogen wennen langzaam aan de duisternis en zo kunnen we ook midden in de nacht bijvoorbeeld onze eigen handen bekijken. Dat komt omdat er twee soorten cellen in ons netvlies zitten. Kegeltjes en staafjes om precies te zijn. De kegelvormige cellen gebruiken we bij licht en de staafjes gebruiken we in het donker. Bij nachtblindheid werken de kegeltjes prima, maar de staafjes niet. Je ogen proberen dan in het donker over te schakelen van de kegeltjes naar de staafjes, wat logischerwijs niet goed lukt. Een night vision bril zorgt ervoor dat contrasten duidelijker en het zicht scherper worden. Zo kun je ondanks nachtblindheid toch nog redelijk goed zien in het donker. Erg handig voor een avondwandeling, fietstocht of autorit in het donker!

Bij hinderlijk licht

Wanneer je in het donker de weg op gaat kun je weleens last hebben van hinderlijk licht. Denk daarbij aan de koplampen van tegenliggers of lichtreclames die weerkaatsen op een nat wegdek. Nu veel nieuwe auto’s koplampen met LED verlichting hebben komt dit nog vaker voor. Op gevoel binnen de lijnen blijven rijden werkt, maar is niet ideaal. Wanneer je ook nog eens nachtblindheid hebt, ontstaan er al gauw vervelende situaties, maar ook met prima werkende ogen kan het een flinke uitdaging zijn om nog goed te kunnen zien. Dit hinderlijke licht is vrijwel altijd blauw licht. De gele glazen van de night vision bril verzachten dat licht en houden het tegen, waardoor je veel beter kunt zien en je ogen bovendien meer rust krijgen. Zo zie je beter en word je ook minder snel moe.

Bij slecht weer

Naast het vallen van de nacht zijn er nog enkele andere situaties die zorgen voor minder goed zicht. Bij flinke regenval, sneeuw of mist kan het lastig zijn om goed te kunnen zien vanuit de auto. Deze bril biedt dan opnieuw uitkomst. De gele glazen maken contouren beter zichtbaar en blokkeren vervelende schitteringen. Zo kun je altijd de weg op, ongeacht de omstandigheden!

Bij het sporten

Niet alleen in het verkeer worden de gele glazen van de bril veel ingezet. Bij bepaalde sporten kan de bril erg handig zijn. Een night vision bril is dus multifunctioneel. Je kunt hem opzetten op bijvoorbeeld de skipiste of tijdens je winterwandeling. De weerkaatsing van de zon in het witte landschap kan sneeuwblindheid veroorzaken, maar niet wanneer je de bril draagt. Hetzelfde geldt voor watersporten. De zon schijnt dan op het water en dat licht wordt weerkaatst. Daardoor zie je niet goed, zeker niet in de richting van de zon. Met deze bril heb je hier geen last meer van!

De voordelen op een rij

Nu je weet in welke situaties een nachtbril wordt gebruikt zetten we de voordelen nog eens kort voor je op een rijtje. Met een nachtbril krijg je:

  • Optimaal zicht
  • Een ontspannen gevoel
  • Minder vermoeide ogen
  • Verbeterde contouren en contrasten
  • Minder last van hinderlijke schitteringen
  • Beter zichtbare wegmarkeringen
  • Betere verkeersveiligheid

Wil je ook een goede night vision bril?

Nu je alle ins- en outs van de night vision bril kent begrijp je vast waarom we vinden dat iedere bestuurder er eentje in zijn of haar auto zou moeten hebben. Niet alleen vanwege het comfort, maar ook vanwege de extra veiligheid die deze bril met zich meebrengt. Zo vinden 40% van alle verkeersongelukken ’s nachts plaats, terwijl dan maar 10% van al het verkeer op de weg rijdt. Overweeg daarom dus eens om een nachtbril te gebruiken. Die kun je vinden in onze webshop. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

 


Night Drive - XL Night Drive - XL
39.00 €

Blauw licht - Wat is het?

Gewoonlijk is het daglicht dat u ziet kleurloos. Dat licht bestaat eigenlijk uit precies dezelfde hoeveelheid van iedere kleur die het zichtbare lichtspectrum bevat, waardoor het er wit of kleurloos uitziet. Daaronder valt ook blauw licht, dat voornamelijk afkomstig is van de zon. Dit blauwe licht heeft een vrij korte golflengte en een hele hoge energie. Zo hoog zelfs dat het vlak naast het schadelijke maar onzichtbare UV licht zit op het kleurenspectrum.

Tegenwoordig zijn er allerlei extra bronnen van blauw licht die we in het dagelijks leven gebruiken. Dat zijn met name de LED-schermen van de computer, tablet en smartphones die we constant voor ons gezicht houden. In de regel komt er meer blauw licht in onze ogen wanneer we dichter op zo’n scherm zitten. De invloed van een iPhone is dus groter dan die van een televisiescherm. Wat betekent dat voor onze ogen?

Nadelen

Er wordt veel onderzoek gedaan naar de effecten van blauw licht op ons lichaam. Al die beeldschermen zijn natuurlijk erg fijn en handig, maar we willen niet dat ze een gevaar vormen voor onze gezondheid. De volgende onderwerpen worden momenteel gezien als probleemgebieden die een relatie hebben met blauw licht. 

Oogvermoeidheid

Officieel noemt men oogvermoeidheid ook wel asthenopie. Dat is een verzamelterm voor een groepje symptomen en klachten die voortkomen uit langdurige inspanning van de ogen. Die langdurige inspanning komt logischerwijs vaak voor bij lezen of lang naar een beeldscherm kijken, maar ook wanneer u lang in de auto zit. De chauffeur krijgt dan last van vermoeide ogen omdat hij continu naar de weg voor zich moet kijken. Concreet uit zich dat in symptomen zoals rode en droge ogen, wazig zien, lichtgevoeligheid en hoofdpijn. Hoewel er nog andere symptomen zijn, komen deze het meeste voor.

Slechter slapen

Onze slaap is uitermate belangrijk voor onze gezondheid. We hebben die uurtjes onder de wol keihard nodig. Een belangrijke stof die ons slaperig maakt en zo helpt om ons ritme te beheersen is melatonine. Deze stof maakt ons lichaam aan in een reactie op de kleuren licht die we zien. Zo is er overdag meer blauw licht. Ons lichaam maakt ons in reactie daarop alert. We blijven dus wakker.  Wanneer vervolgens de avond valt neemt de hoeveelheid blauw licht af. Ons lichaam reageert daarop en we worden slaperig.

Vandaag de dag gebruiken we echter de hele dag door onze computers, smartphones en tablets. Dit betekent dat we altijd worden blootgesteld aan blauw licht, ook ’s avonds laat wanneer ons lichaam juist meer melatonine aan moet maken om lekker te kunnen slapen. Om die reden wordt slapeloosheid steeds vaker in verband gebracht met blauw licht.

Netvliesveroudering

De officiële benaming hiervoor is leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD). Dit omvat een ingrijpende oogziekte waarbij de patiënt steeds minder kan zien. De macula zit achterin ons oog en wordt ook wel de gele vlek genoemd. Bij LMD gaat de kwaliteit daarvan hard achteruit, terwijl de macula juist een grote rol speelt in ons vermogen om te zien. Sterker nog, met de macula zien we het scherpst. Bij LMD gaat de kwaliteit van de macula langzaam achteruit.

De oorzaak is in sommige gevallen erfelijk. Het ontstaat in die gevallen vaak al op jonge leeftijd. De meeste gevallen hebben echter geen duidelijke oorzaak. Het vermoeden bestaat dat een overdaad aan blauw licht er voor zorgt dat LMD sneller en heviger optreedt. 

Voordelen van blauw licht

Wellicht denkt u nu dat u al het blauwe licht maar beter kunt vermijden. Dat is gelukkig niet helemaal waar. Blauw licht heeft namelijk ook een positieve invloed op onze gezondheid. Dat heeft te maken met de golflengtes waarop het licht zich bevindt. Dit wordt aangeduid met de afkorting nm, oftewel nanometer. Het blauwe licht dat zich tussen de 450 en 500nm bevindt draagt sterk bij aan bijvoorbeeld onze concentratie en geheugenfuncties. Het schadelijke licht bevindt zich tussen de 380 en 450nm en betreft het negatieve blauwe licht dat we tot dusver besproken hebben.

Wat kunt u nu het beste doen?

Blauw licht is dus niet per definitie goed of slecht, maar kan op verschillende manieren wel een grote invloed hebben op onze gezondheid. De volgende tips kunnen u helpen om er voor te zorgen dat u in ieder geval niet teveel aan blauw licht wordt blootgesteld. Lekker naar buiten gaan, ook in de winter, hoeft u om het blauwe licht in ieder geval niet te laten!

Rust nemen

Gun uw ogen af en toe even pauze. We knipperen van nature een stuk minder wanneer we lang naar een beeldscherm kijken, dus probeer daarop te letten. Uw ogen komen verder tot rust wanneer u regelmatig in de verte kijkt en in een goed verlichte ruimte van uw schermen gebruik maakt. Probeer tot slot een uurtje voor het slapengaan niet meer naar een scherm te kijken.

Apps en instellingen

Er zijn voor zowel Samsung als Apple apparaten verschillende apps beschikbaar die het schadelijke blauwe licht beperken of zelfs volledig wegnemen. Op veel computers is er in de instellingen ook de mogelijkheid om het beeld zodanig aan te passen dat er minder blauw licht in uw ogen schijnt. Dit kan helpen om het blauwe licht enigszins te beperken.

De beeldschermbril

Een beeldschermbril is voor veel mensen het ideale hulpmiddel om hun ogen extra rust te gunnen wanneer zij gedurende een lange tijd naar een beeldscherm kijken. Bijvoorbeeld tijdens het werken. De filter in het glas blokkeert dan de schadelijke korte golflengtes tussen 380 en 450nm. Heeft u ook weleens last van rode, waterige ogen of vermoeidheid wanneer u lang naar een scherm kijkt? Dan kan een beeldschermbril voor u een oplossing zijn.


BLAUW LICHT - M BLAUW LICHT - M
39.00 €

Beeldschermbril: een must-have voor op kantoor!

Werkt u op kantoor en heeft u vaak last van vermoeide ogen? Dan bent u bij Blueberry Glasses aan het juiste adres. Visuele vermoeidheid komt namelijk vaak voor op het kantoor. Wist u dat dat wij gemiddeld zes uur per dag naar een beeldscherm staren? Onze ogen zijn niet gemaakt om bloot te worden gesteld aan zoveel blauw licht. Om deze reden is het van belang dat u hiertegen wordt beschermd met een beeldschermbril. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder en ontdek wat de voordelen zijn van een Blueberry Glasses beeldschermbril!

Wat is blauw licht?

Blauw licht is een onderdeel van het lichtspectrum. Dit licht is vaak te vinden in kunstmatige lichtbronnen, zoals laptops, tablets of mobiele telefoons. Blauw licht kan ook worden vergeleken met UV-licht, omdat beide lichtsoorten deel uitmaken van natuurlijk licht. Opvallend is dat blauw licht ongeveer even sterk is als UV-licht. Het is normaal dat zonnebrillen zijn voorzien van een UV-filter. Bescherming tegen blauw licht is dus geen gek idee. Een beeldschermbril van Blueberry Glasses kan u hier compleet in voorzien!

Schadelijke gevolgen van blauw licht

Wij zijn door het gebruik van LED schermen veel langer en intensiever blootgesteld aan blauw licht. Wist u dat twee uur onafgebroken naar een beeldscherm staren al geïrriteerde ogen kan veroorzaken? Dit heeft niet alleen schadelijke gevolgen voor de ogen, maar ook voor andere cruciale  functies van het lichaam. Zo is het mogelijk om een slaapstoornis te ontwikkelen. Dit komt omdat blauw licht een belangrijke stof onderdrukt die helpt om ons slaapritme te controleren. Blauw licht bootst zonlicht namelijk na waardoor de menselijke biologische klok verstoord kan raken. Om deze gevolgen te voorkomen is het verstandig om gebruik te maken van een beeldschermbril.

Blueberry staat garant voor topservice!

Blueberry Glasses wilt u zo goed mogelijk van dienst zijn om u als klant te behouden. Om deze reden hebben wij te allen tijde een medewerker klaar staan om u te helpen. Ook kunt u bij een aankoopprijs van €49,- profiteren van een gratis verzending. Heeft u twijfels na de bestelling? Dat is geen enkel probleem. U kunt uw gedachten veranderen tot wel 14 dagen na de aankoop.


Heeft u al een beeldschermbril voor uw ogen?

Kunt u zich moeilijk focussen en heeft u vaak last van hoofdpijn? Heeft u na een paar uur werken achter uw laptop last van geïrriteerde ogen? Dan heeft u een beeldschermbril ter protectie nodig. Blueberry Glasses heeft een ruim assortiment van stijlvolle blauwe-filter brillen in verschillende vormen en kleuren. Profiteer nu en schaf een beeldschermbril aan bij Blueberry Glasses!


BLAUW LICHT - M BLAUW LICHT - M
39.00 €

Hoofdpijn bril nodig?

Kampt u vaak met hoofdpijn? Zoekt u hier een oplossing voor? Een speciale bril tegen hoofdpijn zou u een hoop kunnen helpen. Onderzoek wijst namelijk uit dat vermoeide ogen een grote rol spelen bij het krijgen van hoofdpijn. Dit wordt veroorzaakt doordat de gemiddelde Nederlander gemiddeld 6 uur per dag achter een beeldscherm zit. Om hierop in te spelen zijn er verschillende brillen op de markt uitgerust met speciale filters op de glazen. Hierdoor kunnen de ogen beter omgaan met het licht van beeldschermen of felle lampen. Heeft u een bril nodig ter bescherming van uw ogen? Lees dan snel verder om achter de voordelen te komen van een bril tegen hoofdpijn!

Wanneer heeft u een bril tegen hoofdpijn nodig?


De conditie van uw ogen hebben een grote invloed op het krijgen van hoofdpijn. Wanneer u merkt dat u vaak met dichtgeknepen ogen achter een scherm zit is het noodzakelijk om uw ogen op correcte wijze te beschermen. Dit is namelijk een signaal dat uw ogen harder moeten werken wat leidt tot vermoeide ogen. Uw ogen voelen dan zwaar, geïrriteerd en branderig aan. Dit leidt vaak tot migraines of andere vormen van hoofdpijn. Dit kan worden voorkomen door een beschermende bril aan te schaffen.  


Blauw licht leidt tot hoofdpijn!


Heeft u een hoofdpijn bril nodig ter bescherming tegen blauw licht? Dat is geheel begrijpelijk. Blauw licht is namelijk niet alleen aanwezig in natuurlijk licht, maar ook in kunstmatige lichtbronnen. Een deel van dit licht is nodig om niet-visuele functies van het lichaam te regelen, zoals het krijgen van voldoende slaap. Teveel van dit licht is echter schadelijk voor de ogen en leidt uiteindelijk tot vermoeide ogen en migraines. Met een beschermende bril tegen hoofdpijn wordt dit blauw licht weggefilterd door speciale brilglazen. Het gevolg hiervan is dat u met meer concentratie en minder irritaties kunt werken!

 

Wat zijn de voordelen?

Een bril tegen hoofdpijn kan u verschillende voordelen geven. Zo zorgt een hoofdpijnbril voor meer rust voor uw ogen. Het is hierdoor mogelijk om meer geconcentreerd te werken. Daarnaast krijgt u beter zicht op uw werkplek. Ook zorgt de bril ervoor dat u minder tranende ogen heeft. Bovendien zult u ook merken dat uw zithouding aanzienlijk is verbeterd. Met een bril tegen hoofdpijn hoeft u namelijk minder dicht bij het beeldscherm te zitten. Dit voorkomt dat u schouder- en hoofdpijn krijgt. Met een hoofdpijnbril is het mogelijk om langer, efficiënter en meer ontspannen te werken.

 

Een hoofdpijnbril beschermt uw ogen en verminder hoofdpijn!


Een bril tegen hoofdpijn is vooral erg praktisch wanneer u regelmatig achter een beeldscherm werkt van een computer of laptop. Het blauwe led licht van een computerscherm eist namelijk veel van uw ogen. Dit leidt tot vermoeide ogen en is vaak de oorzaak voor hoofdpijn of andere klachten aan de schouders of nek. Een bril tegen hoofdpijn biedt u hierbij een aantoonbare verlichting bij hoofdpijn wanneer u minimaal meer dan twee uur per dag achter een beeldscherm zit.

 

DÉ BRIL DIE U BESCHERMT TEGEN HOOFDPIJN: 


BLAUW LICHT - M BLAUW LICHT - M
39.00 €

Vermoeide ogen bril

Ben jij vaak achter een laptop, mobiele telefoon of tablet te vinden? Heb jij vaak last van vermoeide ogen of slaapproblemen? Deze symptomen zijn niet zo zeldzaam als dat je zou denken. Visuele vermoeidheid is namelijk een veel voorkomend geval. Wist jij dat je gemiddeld zes uur per dag naar een beeldscherm kijkt? Onze ogen zijn hier niet voor gemaakt. Het is dus zeer belangrijk om jouw ogen voldoende rust en protectie te geven. Om hierin te voorzien, heeft Blueberry Glasses vier verschillende stijlen ontwikkeld: stijlvol en eigentijds, chic en trendy, vintage en tijdloos, en een oversized look. Deze stijlen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Schaf daarom ter bescherming van jouw ogen een stijlvolle bril aan van Blueberry Glasses!
 

Blauw licht en de gevolgen

Blauw licht is een onderdeel van het lichtspectrum. Dit licht is oa te vinden in kunstmatige lichtbronnen, zoals één van de vele beeldschermen waar wij dagelijks op staren. Een onmiddellijk gevolg van blauw licht zijn vermoeide ogen. Dit kan leiden tot een wazig beeld en tranende ogen. Een nóg extremer effect op de korte termijn is verblinding of migraine. Negatief blauw licht heeft ook een sterke impact op de lange termijn. De effecten op de lange termijn zijn: slaapstoornissen, geïrriteerdheid en humeurigheid. Ook zou er een vorming van staar kunnen worden ontwikkeld.  


De voordelen van Blueberry Glasses

Om deze nare gevolgen te voorkomen, bieden wij van Blueberry Glasses jou een beschermende bril aan. Deze bril zorgt voor optimale protectie tegen negatief blauw licht. Blueberry Glasses blokkeren 100% van de Uv-straling. Daarnaast wordt 40% van de schadelijke straling van het blauw spectrum weg gefilterd. De positieve blauwe straling laat de Blueberry bril wél toe. Positief blauw licht stimuleert de slaapcyclus en het geheugen. Daarbovenop zijn de brillen verzekerd van een optimale functionaliteit. Blueberry Glasses worden ook geleverd met leessterktes van + 0,5 tot + 3,0. Ook zijn de brillen in diverse maten te verkrijgen: stijlvol en eigentijds (small), chic en trendy(medium), vintage en tijdloos(large), en een oversized look(extra-large).

Jouw vermoeide ogen bril bestellen

Blueberry Glasses heeft service hoog in het vaandel staan. Om deze reden staat er te allen tijden een medewerker klaar om jou te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen. Ook ben je bij de aankoop van je Blueberry Glasses verzekerd van een beveiligde betaling. Erkende betalingssystemen staan hier garant voor. Daarnaast profiteer je van een gratis verzending bij een bestelling van meer dan €49,-. Heb je enige twijfel na de bestelling? Geen probleem! Je kunt je gedachten veranderen tot wel 14 dagen na de aankoop.


Probeer de Nachtzicht- en zonnebrillen!

Naast de Blueberry Glasses kan je ook profiteren van de Nachtzicht brillen. Deze nachtzichtbril zorgt ervoor dat je ’s nachts altijd scherp ziet en alert bent in het verkeer. Dit komt doordat deze brillen de schittering verminderen en het nachtzicht verbeteren. De specifieke voordelen van de Nachtzicht brillen zijn: minder vermoeidheid, beter zicht en verhoogde veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast bieden wij je de Blueberry Sun aan. Deze bril beschermt je ogen tegen de zon met zijn superieure Uv-400 zonnelenzen. Ideaal voor wanneer je op het strand bent! Lees probleemloos op je telefoon en tablet in de felle zon!

 

Heb jij jouw ogen al beschermd met een Blueberry bril?

Kun jij je moeilijk focussen en val je moeilijk in slaap? Heb jij regelmatig last van vermoeide ogen? Profiteer nu van de Blueberry Glasses voor optimale bescherming van jouw ogen! Welke kleur en maat vindt jij het mooist?


BLAUW LICHT - M BLAUW LICHT - M
39.00 €

Computerbril: Voorkom vermoeide ogen

Bevind je je vaak urenlang achter elkaar achter het beeldscherm van je telefoon, laptop of computer? En kamp je vaak met droge, vermoeide ogen of zelfs slaapproblemen? Het blauwe licht van het scherm is niet bevorderlijk voor je ogen. Weerhoud je van de gevolgen van dit hinderlijke licht door een eenvoudige oplossing. Je kunt jezelf beschermen met de blauwfilter van een computerbril ofwel een beeldschermbril. Zo krijgen je ogen meer rust en kan je je werkzaamheden prettiger uitvoeren. Bij Blueberry Glasses heb je de keuze uit verschillende modieuze modellen en kleuren. Welk montuur kies jij?

 

Blauw licht filter

Bevind je je vele uren achter je bureau, op een bureaustoel met een laptop of computer voor je neus? Wanneer je hele dagen achter je beeldscherm werkt, heb je wellicht niet door wat de gevolgen hiervan zijn. We worden namelijk continu blootgesteld aan blauw licht, wat niet gunstig is voor de gesteldheid van onze ogen. Ook je smartphone, tablet, ledlampen en je televisie geven dit blauwe licht af. Hierdoor kan je te maken krijgen met geïrriteerde ogen, hoofdpijn en een wazig beeld. Indien je al langer wordt blootgesteld aan blauw licht kan je kampen met slaapproblemen, een geïrriteerd of slecht humeur of een verhoogd risico op tal van andere aandoeningen. Al met al is dit blauwe licht dus niet gunstig voor jou en je ogen. Wil jij meer ontspanning en gemak ervaren achter je bureau? Draag een computerbril en geniet van meer rust!

 

Een computerbril zonder sterkte of met sterkte?

Merk je dat je steeds vaker met dichtgeknepen ogen de letters op je computer probeert te lezen? Bij Blueberry Glasses heb je ruime keuze uit een beeldschermbril met sterkte. Zo kan je je werkzaamheden achter je beeldscherm nog comfortabeler uitvoeren. Twijfel je over je sterkte? Deze kan je gemakkelijk online testen. Klik hier en doe direct de leessterkte tekst! Wil je een computerbril kopen zonder sterkte? Wij bieden je uiteraard een groot assortiment die het blauwe licht filteren. De computerbril zonder sterkte biedt je comfort en rust wanneer je lang naar een beeldscherm kijkt. Draag de beeldschermbril: ervaar gemak, voorkom geïrriteerde ogen en slaapproblemen!!

 

De computerbril voor jong én oud

Wil je een computerbril kopen? Blueberry Glasses biedt je een uitgebreid assortiment. De brillen zijn geschikt voor volwassen, tieners en voor kinderen. Als volwassene zal je deze vaak gebruiken achter je bureau. Tieners en kinderen ervaren met de beeldschermbril meer rust en genieten van het kijken naar een film of het doen van een spelletje op de tablet. Zo houden we de ogen van kinderen op jonge leeftijd al gezond.

 

Modieus en meer comfort

Houd je van een energiek kleurtje of ga je liever voor een vintage model? Bij Blueberry Glasses kies je het montuur naar keuze. Wil je een computerbril kopen met sterkte? Dan kan je kiezen voor een Chic & Trendy montuur, een Vintage & Tijdloos Montuur of een Oversized  montuur. Wil je een computerbril zonder sterkte? Dan heb je ook de keuze uit een Stijlvol & Eigentijds montuur. Dit model is ideaal voor kinderen, omdat de neusbrug goed blijft zitten en deze niet van de neus glijdt. Ook is de beeldschermbril zonder sterkte beschikbaar in tal van vrolijke kleuren zoals Strawberry, Orange Juice en Peppermint. Ga je voor een vlot, stylish montuur of kies je voor een gangbaar model?

 

Kijk ontspannen naar je beeldscherm: draag een computerbril!

Heb je vaak last van vermoeide, droge ogen tijdens het werken achter je laptop? Je realiseert eenvoudig meer rust en comfort wanneer je naar een beeldscherm kijkt! Draag een computerbril en bescherm je ogen tegen het schadelijke blauwe licht van je scherm. Welk modieus montuur kies jij?


BLAUW LICHT - M BLAUW LICHT - M
39.00 €

Waarom Blauw Licht hinderlijk is voor je slaap.


 

Continue reading...