Blog

Vecht tegen migraine met een bril tegen hoofdpijn!

Kampt u vaak met hoofdpijn? Zoekt u hier een oplossing voor? Een speciale bril tegen hoofdpijn zou u een hoop kunnen helpen. Onderzoek wijst namelijk uit dat vermoeide ogen een grote rol spelen bij het krijgen van hoofdpijn. Dit wordt veroorzaakt doordat de gemiddelde Nederlander gemiddeld 6 uur per dag achter een beeldscherm zit. Om hierop in te spelen zijn er verschillende brillen op de markt uitgerust met speciale filters op de glazen. Hierdoor kunnen de ogen beter omgaan met het licht van beeldschermen of felle lampen. Heeft u een bril nodig ter bescherming van uw ogen? Lees dan snel verder om achter de voordelen te komen van een bril tegen hoofdpijn!

Wanneer heeft u een bril tegen hoofdpijn nodig?


De conditie van uw ogen hebben een grote invloed op het krijgen van hoofdpijn. Wanneer u merkt dat u vaak met dichtgeknepen ogen achter een scherm zit is het noodzakelijk om uw ogen op correcte wijze te beschermen. Dit is namelijk een signaal dat uw ogen harder moeten werken wat leidt tot vermoeide ogen. Uw ogen voelen dan zwaar, geïrriteerd en branderig aan. Dit leidt vaak tot migraines of andere vormen van hoofdpijn. Dit kan worden voorkomen door een beschermende bril aan te schaffen.  


Blauw licht leidt tot hoofdpijn!


Heeft u een hoofdpijn bril nodig ter bescherming tegen blauw licht? Dat is geheel begrijpelijk. Blauw licht is namelijk niet alleen aanwezig in natuurlijk licht, maar ook in kunstmatige lichtbronnen. Een deel van dit licht is nodig om niet-visuele functies van het lichaam te regelen, zoals het krijgen van voldoende slaap. Teveel van dit licht is echter schadelijk voor de ogen en leidt uiteindelijk tot vermoeide ogen en migraines. Met een beschermende bril tegen hoofdpijn wordt dit blauw licht weggefilterd door speciale brilglazen. Het gevolg hiervan is dat u met meer concentratie en minder irritaties kunt werken!

 

Voordelen van een bril tegen hoofdpijn


Een bril tegen hoofdpijn kan u verschillende voordelen geven. Zo zorgt een hoofdpijnbril voor meer rust voor uw ogen. Het is hierdoor mogelijk om meer geconcentreerd te werken. Daarnaast krijgt u beter zicht op uw werkplek. Ook zorgt de bril ervoor dat u minder tranende ogen heeft. Bovendien zult u ook merken dat uw zithouding aanzienlijk is verbeterd. Met een bril tegen hoofdpijn hoeft u namelijk minder dicht bij het beeldscherm te zitten. Dit voorkomt dat u schouder- en hoofdpijn krijgt. Met een hoofdpijnbril is het mogelijk om langer, efficiënter en meer ontspannen te werken.

 

Een hoofdpijnbril beschermt uw ogen en verminder hoofdpijn!


Een bril tegen hoofdpijn is vooral erg praktisch wanneer u regelmatig achter een beeldscherm werkt van een computer of laptop. Het blauwe led licht van een computerscherm eist namelijk veel van uw ogen. Dit leidt tot vermoeide ogen en is vaak de oorzaak voor hoofdpijn of andere klachten aan de schouders of nek. Een bril tegen hoofdpijn biedt u hierbij een aantoonbare verlichting bij hoofdpijn wanneer u minimaal meer dan twee uur per dag achter een beeldscherm zit.


BLAUW LICHT - M BLAUW LICHT - M
39.00 €

Vermoeide ogen bril

Ben jij vaak achter een laptop, mobiele telefoon of tablet te vinden? Heb jij vaak last van vermoeide ogen of slaapproblemen? Deze symptomen zijn niet zo zeldzaam als dat je zou denken. Visuele vermoeidheid is namelijk een veel voorkomend geval. Wist jij dat je gemiddeld zes uur per dag naar een beeldscherm kijkt? Onze ogen zijn hier niet voor gemaakt. Het is dus zeer belangrijk om jouw ogen voldoende rust en protectie te geven. Om hierin te voorzien, heeft Blueberry Glasses vier verschillende stijlen ontwikkeld: stijlvol en eigentijds, chic en trendy, vintage en tijdloos, en een oversized look. Deze stijlen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Schaf daarom ter bescherming van jouw ogen een stijlvolle bril aan van Blueberry Glasses!
 

Blauw licht en de gevolgen

Blauw licht is een onderdeel van het lichtspectrum. Dit licht is oa te vinden in kunstmatige lichtbronnen, zoals één van de vele beeldschermen waar wij dagelijks op staren. Een onmiddellijk gevolg van blauw licht zijn vermoeide ogen. Dit kan leiden tot een wazig beeld en tranende ogen. Een nóg extremer effect op de korte termijn is verblinding of migraine. Negatief blauw licht heeft ook een sterke impact op de lange termijn. De effecten op de lange termijn zijn: slaapstoornissen, geïrriteerdheid en humeurigheid. Ook zou er een vorming van staar kunnen worden ontwikkeld.  


De voordelen van Blueberry Glasses

Om deze nare gevolgen te voorkomen, bieden wij van Blueberry Glasses jou een beschermende bril aan. Deze bril zorgt voor optimale protectie tegen negatief blauw licht. Blueberry Glasses blokkeren 100% van de Uv-straling. Daarnaast wordt 40% van de schadelijke straling van het blauw spectrum weg gefilterd. De positieve blauwe straling laat de Blueberry bril wél toe. Positief blauw licht stimuleert de slaapcyclus en het geheugen. Daarbovenop zijn de brillen verzekerd van een optimale functionaliteit. Blueberry Glasses worden ook geleverd met leessterktes van + 0,5 tot + 3,0. Ook zijn de brillen in diverse maten te verkrijgen: stijlvol en eigentijds (small), chic en trendy(medium), vintage en tijdloos(large), en een oversized look(extra-large).

Jouw Blueberry Glasses tegen vermoeide ogen bestellen


Blueberry Glasses heeft service hoog in het vaandel staan. Om deze reden staat er te allen tijden een medewerker klaar om jou te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen. Ook ben je bij de aankoop van je Blueberry Glasses verzekerd van een beveiligde betaling. Erkende betalingssystemen staan hier garant voor. Daarnaast profiteer je van een gratis verzending bij een bestelling van meer dan €49,-. Heb je enige twijfel na de bestelling? Geen probleem! Je kunt je gedachten veranderen tot wel 14 dagen na de aankoop.Probeer de Nachtzicht- en zonnebrillen!


Naast de Blueberry Glasses kan je ook profiteren van de Nachtzicht brillen. Deze nachtzichtbril zorgt ervoor dat je ’s nachts altijd scherp ziet en alert bent in het verkeer. Dit komt doordat deze brillen de schittering verminderen en het nachtzicht verbeteren. De specifieke voordelen van de Nachtzicht brillen zijn: minder vermoeidheid, beter zicht en verhoogde veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast bieden wij je de Blueberry Sun aan. Deze bril beschermt je ogen tegen de zon met zijn superieure Uv-400 zonnelenzen. Ideaal voor wanneer je op het strand bent! Lees probleemloos op je telefoon en tablet in de felle zon!

 

Heb jij jouw ogen al beschermd met een Blueberry bril?


Kun jij je moeilijk focussen en val je moeilijk in slaap? Heb jij regelmatig last van vermoeide ogen? Profiteer nu van de Blueberry Glasses voor optimale bescherming van jouw ogen! Welke kleur en maat vindt jij het mooist?


BLAUW LICHT - M BLAUW LICHT - M
39.00 €

Voorkom vermoeide ogen door een computerbril

Bevind je je vaak urenlang achter elkaar achter het beeldscherm van je telefoon, laptop of computer? En kamp je vaak met droge, vermoeide ogen of zelfs slaapproblemen? Het blauwe licht van het scherm is niet bevorderlijk voor je ogen. Weerhoud je van de gevolgen van dit hinderlijke licht door een eenvoudige oplossing. Je kunt jezelf beschermen met de blauwfilter van een computerbril ofwel een beeldschermbril. Zo krijgen je ogen meer rust en kan je je werkzaamheden prettiger uitvoeren. Bij Blueberry Glasses heb je de keuze uit verschillende modieuze modellen en kleuren. Welk montuur kies jij?

 

Ervaar meer rust achter je laptop

Bevind je je vele uren achter je bureau, op een bureaustoel met een laptop of computer voor je neus? Wanneer je hele dagen achter je beeldscherm werkt, heb je wellicht niet door wat de gevolgen hiervan zijn. We worden namelijk continu blootgesteld aan blauw licht, wat niet gunstig is voor de gesteldheid van onze ogen. Ook je smartphone, tablet, ledlampen en je televisie geven dit blauwe licht af. Hierdoor kan je te maken krijgen met geïrriteerde ogen, hoofdpijn en een wazig beeld. Indien je al langer wordt blootgesteld aan blauw licht kan je kampen met slaapproblemen, een geïrriteerd of slecht humeur of een verhoogd risico op tal van andere aandoeningen. Al met al is dit blauwe licht dus niet gunstig voor jou en je ogen. Wil jij meer ontspanning en gemak ervaren achter je bureau? Draag een computerbril en geniet van meer rust!

 

Een computerbril zonder sterkte of met sterkte?

Merk je dat je steeds vaker met dichtgeknepen ogen de letters op je computer probeert te lezen? Bij Blueberry Glasses heb je ruime keuze uit een beeldschermbril met sterkte. Zo kan je je werkzaamheden achter je beeldscherm nog comfortabeler uitvoeren. Twijfel je over je sterkte? Deze kan je gemakkelijk online testen. Klik hier en doe direct de leessterkte tekst! Wil je een computerbril kopen zonder sterkte? Wij bieden je uiteraard een groot assortiment die het blauwe licht filteren. De computerbril zonder sterkte biedt je comfort en rust wanneer je lang naar een beeldscherm kijkt. Draag de beeldschermbril: ervaar gemak, voorkom geïrriteerde ogen en slaapproblemen!!

 

De computerbril voor jong én oud

Wil je een computerbril kopen? Blueberry Glasses biedt je een uitgebreid assortiment. De brillen zijn geschikt voor volwassen, tieners en voor kinderen. Als volwassene zal je deze vaak gebruiken achter je bureau. Tieners en kinderen ervaren met de beeldschermbril meer rust en genieten van het kijken naar een film of het doen van een spelletje op de tablet. Zo houden we de ogen van kinderen op jonge leeftijd al gezond.

 

Modieus en meer comfort

Houd je van een energiek kleurtje of ga je liever voor een vintage model? Bij Blueberry Glasses kies je het montuur naar keuze. Wil je een computerbril kopen met sterkte? Dan kan je kiezen voor een Chic & Trendy montuur, een Vintage & Tijdloos Montuur of een Oversized  montuur. Wil je een computerbril zonder sterkte? Dan heb je ook de keuze uit een Stijlvol & Eigentijds montuur. Dit model is ideaal voor kinderen, omdat de neusbrug goed blijft zitten en deze niet van de neus glijdt. Ook is de beeldschermbril zonder sterkte beschikbaar in tal van vrolijke kleuren zoals Strawberry, Orange Juice en Peppermint. Ga je voor een vlot, stylish montuur of kies je voor een gangbaar model?

 

Kijk ontspannen naar je beeldscherm: draag een computerbril!

Heb je vaak last van vermoeide, droge ogen tijdens het werken achter je laptop? Je realiseert eenvoudig meer rust en comfort wanneer je naar een beeldscherm kijkt! Draag een computerbril en bescherm je ogen tegen het schadelijke blauwe licht van je scherm. Welk modieus montuur kies jij?


BLAUW LICHT - M BLAUW LICHT - M
39.00 €

Waarom Blauw Licht hinderlijk is voor je slaap.


 

Continue reading...