night

Rij veilig met de nachtbril 

Kamp jij ’s nachts ook met vermoeidheid tijdens het rijden? Heb jij hier voornamelijk last van tijdens het afleggen van lange afstanden? Zorg dat je te allen tijde veilig op de weg rijdt. Een nachtbril met speciale blauwe lichtfilters zorgt ervoor dat je ogen rust krijgen tijdens het rijden, je beter zicht hebt en je minder vermoeid bent. Rij veilig én zie er stylish uit met de vintage en tijdloze nachtzicht bril van Blueberry Glasses!

Maat L

TailleL.jpg VINTAGE & TIJDLOOS

Ideaal voor elke gezichtsvorm maar
vooral voor ronde en ovale gezichtsvormen.

Bestel
Maat XL

TailleL.jpg OVERSIZE LOOK

Ideaal voor grote gezichten en
voor een maximale bescherming.

Bestel

 

Rij's nachts met een gerust hart  

 

Rijd jij vaak ’s nachts over de weg? Het is belangrijk dat je altijd veilig in en uit de auto stapt. In het donker worden kleuren en diepteverschillen minder duidelijk en minder scherp. Dit kan voor lastige situaties zorgen: je zicht op het wegdek kan namelijk door het donker worden belemmerd. Dit kan leiden tot onaangename en gevaarlijke situaties. Indien je lange afstanden aflegt met de auto kan dit nog vervelender zijn. Wij van Blueberry Glasses waarborgen veiligheid op de weg: rijd safe met de nachtbril!

 

Verbeter je zicht op de weg

 

Om ongevallen, nare situaties en vermoeidheid te voorkomen, bieden wij van Blueberry Glasses je de nachtzicht bril. Deze bril heeft speciale blauwe lichtfilters die tal van voordelen voor jou als nachtrijder bieden. Zo verminderen deze glazen de verblinding die LED- of Xenon koplampen kunnen veroorzaken. Tevens vergroten zij het kleurcontrast. Je zult merken dat je scherper bent tijdens het rijden en minder snel vermoeid raakt. Ook is het verstandig om iedere twee uur een pauze in te lassen tijdens het autorijden. Zo kan je je ogen een moment rust geven en kijk je met een frissere blik wanneer je weer de weg opgaat. Wil jij zeker weten dat je ogen goed hun werk doen tijdens het rijden? Laat je ogen dan regelmatig controleren bij een opticien. Draag bij aan een veiliger verkeer en rijd met een nachtbril!

 

Las elke 2 uur pauze in wanneer je autorijdt.
Laat je ogen regelmatig controleren door een Opticien.

Voorkom een ongeval door slecht zicht  

 

Indien je de auto instapt, is het van belang dat je hier heelhuids weer uitkomt. Toch kan het hevig misgaan. De meeste ongevallen gebeuren ’s nachts. Hoewel slechts 10% van al het verkeer zich ’s nachts op de weg bevindt, gebeuren 40% van de ernstige of dodelijke ongevallen gedurende dit dagdeel plaats. De reden hiervoor is gedeeltelijk vermoeidheid. Daarnaast spelen verlies van scherp zicht en verblinding van andermans koplampen ook een rol in de oorzaak van deze ernstige ongevallen. Zorg dat jij veilig op je bestemming aankomt en draag een nachtzicht bril!

 

Verbeter je zicht in het verkeer met de nachtbril !

 

Zorg dat je ’s nachts altijd scherp bent in het verkeer: begin met het dragen van de nachtzicht bril! Profiteer van ’s nachts rijden zonder vermoeide ogen, minder verblinding van koplampen en arriveer veilig op je bestemming! Welke lange afstand leg jij ’s nachts af met de auto?

 


 

Jouw veilige bril bestellen  

 

Blueberry Glasses vinden het essentieel dat je tevreden bent over de aankoop van je nachtzicht bril. Daarom staat er te allen tijde een medewerker paraat om jou te helpen indien je vragen, tips of opmerkingen hebt. Tevens ben je bij de aankoop van je nachtbril verzekerd van een beveiligde betaling. Daarnaast profiteer je van gratis verzending bij een bestelling van meer dan €49. Heb je een bril bij Blueberry Glasses besteld, maar twijfel je achteraf? Je kunt je gedachten veranderen tot wel 14 dagen na de aankoop.

 

Probeer ook de Blueberry Glasses en de zonnebrillen

 

Naast de nachtzicht bril kunt u ook profiteren van de Blueberry Glasses. De blauwe filter op deze bril zorgt ervoor dat je op kantoor, thuis of elders kunt genieten van je beeldscherm zonder last te krijgen van vermoeide ogen. Daarnaast bieden wij je ook zonnebrillen die jouw ogen beschermen tegen UV-stralingen en zonnestralen. Kijk probleemloos op je telefoon en in de zon!