Ben jij vaak achter een laptop, mobiele telefoon of tablet te vinden? Heb jij vaak last van vermoeide ogen of slaapproblemen? Deze symptomen zijn niet zo zeldzaam als dat je zou denken. Visuele vermoeidheid is namelijk een veel voorkomend geval. Wist jij dat je gemiddeld zes uur per dag naar een beeldscherm kijkt? Onze ogen zijn hier niet voor gemaakt. Het is dus zeer belangrijk om jouw ogen voldoende rust en protectie te geven. Om hierin te voorzien, heeft Blueberry Glasses vier verschillende stijlen ontwikkeld: stijlvol en eigentijds, chic en trendy, vintage en tijdloos, en een oversized look. Deze stijlen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Schaf daarom ter bescherming van jouw ogen een stijlvolle bril aan van Blueberry Glasses!
 

Blauw licht en de gevolgen

Blauw licht is een onderdeel van het lichtspectrum. Dit licht is oa te vinden in kunstmatige lichtbronnen, zoals één van de vele beeldschermen waar wij dagelijks op staren. Een onmiddellijk gevolg van blauw licht zijn vermoeide ogen. Dit kan leiden tot een wazig beeld en tranende ogen. Een nóg extremer effect op de korte termijn is verblinding of migraine. Negatief blauw licht heeft ook een sterke impact op de lange termijn. De effecten op de lange termijn zijn: slaapstoornissen, geïrriteerdheid en humeurigheid. Ook zou er een vorming van staar kunnen worden ontwikkeld.  


De voordelen van Blueberry Glasses

Om deze nare gevolgen te voorkomen, bieden wij van Blueberry Glasses jou een beschermende bril aan. Deze bril zorgt voor optimale protectie tegen negatief blauw licht. Blueberry Glasses blokkeren 100% van de Uv-straling. Daarnaast wordt 40% van de schadelijke straling van het blauw spectrum weg gefilterd. De positieve blauwe straling laat de Blueberry bril wél toe. Positief blauw licht stimuleert de slaapcyclus en het geheugen. Daarbovenop zijn de brillen verzekerd van een optimale functionaliteit. Blueberry Glasses worden ook geleverd met leessterktes van + 0,5 tot + 3,0. Ook zijn de brillen in diverse maten te verkrijgen: stijlvol en eigentijds (small), chic en trendy(medium), vintage en tijdloos(large), en een oversized look(extra-large).

Jouw vermoeide ogen bril bestellen

Blueberry Glasses heeft service hoog in het vaandel staan. Om deze reden staat er te allen tijden een medewerker klaar om jou te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen. Ook ben je bij de aankoop van je Blueberry Glasses verzekerd van een beveiligde betaling. Erkende betalingssystemen staan hier garant voor. Daarnaast profiteer je van een gratis verzending bij een bestelling van meer dan €49,-. Heb je enige twijfel na de bestelling? Geen probleem! Je kunt je gedachten veranderen tot wel 14 dagen na de aankoop.


Probeer de Nachtzicht- en zonnebrillen!

Naast de Blueberry Glasses kan je ook profiteren van de Nachtzicht brillen. Deze nachtzichtbril zorgt ervoor dat je ’s nachts altijd scherp ziet en alert bent in het verkeer. Dit komt doordat deze brillen de schittering verminderen en het nachtzicht verbeteren. De specifieke voordelen van de Nachtzicht brillen zijn: minder vermoeidheid, beter zicht en verhoogde veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast bieden wij je de Blueberry Sun aan. Deze bril beschermt je ogen tegen de zon met zijn superieure Uv-400 zonnelenzen. Ideaal voor wanneer je op het strand bent! Lees probleemloos op je telefoon en tablet in de felle zon!

 

Heb jij jouw ogen al beschermd met een Blueberry bril?

Kun jij je moeilijk focussen en val je moeilijk in slaap? Heb jij regelmatig last van vermoeide ogen? Profiteer nu van de Blueberry Glasses voor optimale bescherming van jouw ogen! Welke kleur en maat vindt jij het mooist?