Merkt u dat u vaak last heeft van uw ogen, nek of slechte concentratie? Komt u vaak in aanraking met een beeldscherm van een telefoon, laptop of televisie? Dan heeft u deze klachten waarschijnlijk door het schadelijke blauwe licht dat deze beeldschermen uitstralen. Dit kunt u verhelpen met de Computerbrillen van Blueberry Glasses. U vraagt uzelf waarschijnlijk af: “Een Computerbril: Wat is dat?” Dit antwoord is gemakkelijk uit te leggen. Een Computerbril heeft een speciale filter en geeft uw ogen meer rust wanneer u staart naar een beeldscherm. Op deze manier kunt u een hoop schadelijke klachten in de toekomst en het heden voorkomen. Wilt u weten wat een computerbril is, wat de voordelen hiervan zijn en waarom er veel mensen zijn die dit aanschaffen? Lees dan snel verder!

Wat is een Computerbril?

Tegenwoordig kan niemand zich een wereld voorstellen zonder beeldschermen. Op het kantoor wordt er gewerkt met een laptop, de nieuws-app wordt geopend op de smartphone of de favoriete serie wordt bekeken op de televisie. Men heeft echter niet door dat uren staren naar een beeldscherm extreem belastend kan zijn voor de ogen, concentratie en het slaapritme. Een Computerbril biedt hier de oplossing voor. De vraag “Een Computerbril: Wat is dat?” komt hierdoor regelmatig boven water drijven in de zoekmachines van Google. Een computerbril wordt gebruikt om de ogen te beschermen tegen schadelijk blauw licht. Dit licht wordt dus als het ware uitgefilterd, zodat u probleemloos voor een langere tijd naar een beeldscherm kunt kijken.

Effecten

De straling van blauwlicht op uw netvlies zonder bescherming kan u vervelende problemen geven. Schadelijk blauw licht heeft namelijk diverse nadelige effecten op de korte én lange termijn. De onmiddellijk waarneembare effecten zijn vermoeide/tranende/droge ogen, verblinding, hoofdpijn en een wazig beeld. De effecten op de lange termijn zijn slaapstoornissen, geïrriteerdheid, humeurigheid, vorming van staar en LMD (leeftijdsgebonden maculadegeneratie). Deze effecten zijn alleen beschadigend voor uw productiviteit op school of werk: het beïnvloed de kwaliteit van uw leven op een nadelige manier.

De voordelen

Het gebruik van flatscreentechnologie stelt onze ogen bloot aan schadelijk blauw licht. Wist u dat wij gemiddeld zes uur per dag naar een beeldscherm kijken? Hierdoor is het noodzakelijk dat onze ogen beschermd moeten worden met een bril die hiertegen bestendigd is. Zit u met de vraag: “Een Computerbril: Wat is dit qua voordelen?”. Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Gelukkig hebben wij een groot aantal van dit soort beschermende Computerbrillen in ons assortiment. De Blueberry Glasses filteren maar liefst 40% van al het schadelijke blauw licht uit, waardoor u bent verzekerd van minder geïrriteerde ogen. In een mum van tijd zult u tevens merken dat u een vermindering ziet in hoofdpijn en veel beter kunt slapen in de nacht. 

De populairste keuze

Wilt u weten waarom onze klanten zo lovend zijn over onze Computerbrillen? Dit komt omdat onze brillen naast hun functionaliteit ook nog eens heel erg trendy zijn. De Computerbrillen beschermen uw ogen dus niet alleen tegen blauw licht, ze zijn ook zeer modieus. U kunt namelijk kiezen uit verschillende flitsende modellen, maten en kleuren. Zo kunt u uw bril ideaal matchen met uw outfit!

Heeft u al een computerbril besteld?

Komt u vaak in aanraking met een beeldscherm en heeft u last van geïrriteerde ogen? Zit u met de vraag: “Een Computerbril: Wat is dit?” Dan biedt Blueberry Glasses u de uitweg! Wij hebben namelijk een breed aantal Computerbrillen in ons assortiment. Deze brillen zien er niet alleen modieus uit, maar beschermen uw ogen ook nog eens tegen (schadelijk) blauw licht. Bent u het zat om regelmatig last van uw ogen of hoofdpijn te hebben? Bestel nu dan een Blueberry Glasses Computerbril!