solar

Verbeter je zicht in de zon met een gepolariseerde zonnebril ! 

In de bergen, op het water en in de auto wil je veiligheid in een zeker daglicht stellen. Zorg dat je niet belemmerd wordt door de lichtschitteringen van de zon en baan je altijd een veilige weg? Realiseer dit eenvoudig: draag en gepolariseerde zonnebril! Wil je weten hoe deze zonnebril jouw zicht aanzienlijk verbetert? Profiteer van krabestendige, gepolariseerde glazen en oog modieus met de trendy monturen !

Maat L+

logoLPlus.pngSMART STYLE

Ideaal voor elke gezichtsvorm,
verzacht de gelaatstrekken dankzij zijn pittige stijl.

Bestel
Maat XL

logoLPlus.pngOVERSIZE LOOK

Ideaal voor grote gezichten en
voor een maximale bescherming.

Bestel

Bekjik het van de zonnige kant.

 

Er zijn verschillende gepolariseerde zonnebrillen die jou in de zon comfort voor je ogen bieden! Zo kan je kiezen uit verschillende gepolariseerde glazen, namelijk: uni, degradé en spiegelglas. De glazen behoren, op het gebied van uv-bescherming, in categorie drie. Dit houdt in dat ze je ogen sterk beschermen. De coating ofwel de filter van de bril polariseert en blokkeert reflecterende lichtstralen goed en vermindert de lichtschitteringen. Met deze glazen zal je beter diepte en reliëf kunnen onderscheiden en wordt je beeld verscherpt met een hoger contrast. Ervaar kijkcomfort door de Blueberry Sun bril!

Weer je eenvoudig tegen hinderlijke zonnestralen 

Ga jij graag naar zonnige oorden op vakantie met de auto? Beoefen je vaak watersporten met gunstige weeromstandigheden? In beide gevallen is veiligheid essentieel. Echter kunnen deze aangename zonnestralen hinderlijk zijn tijdens je bezigheden. Jij kunt je ogen overal beschermen tegen het zonlicht en uv-stralen!

Met onze Blueberry Sun bril weer jij je ogen tegen ongewenste lichtschitteringen. Ondervind geen hinder van de zon, maar geef je ogen comfort: zo geniet je optimaal van je uitzicht, je tocht op het water of je rit in de bergen!

 

Voordelen van polariserende glazen :
  • Minder schittering
  • Optimale UV 400 bescherming
  • Scherp beeld met verhoogd contrast
  • Betere onderscheiding van diepte en reliëf
  • Kijkcomfort

De gepolariseerde zonnebril : in een oogopslag maximale bescherming voor je ogen !

 

De Blueberry Sun bril is ideaal wanneer je watersport beoefent of voor je trip in de bergen! Weer je tegen hinderlijke weerkaatsingen van lichtstralen en bescherm je ogen tegen uv-stralen. Draag de modieuze, krasbestendige, gepolariseerde zonnebril en ervaar maximaal comfort voor je ogen. Kijk je ogen uit!

 

Onze Blueberry Sun zonnebrillen geven 100% UV -bescherming (UV 400) categrorie 3. Maar wat betekent dat precies ?

 

 

0

Geen bescherming
Dit zijn geen zonneglazen

1

Zwakke bescherming
De glazen zijn heel licht getint (ideaal bij bewolkte hemel en om esthetische redenen)

2

Middelmatige bescherming
Licht getinte glazen (ideaal bij matige lichtsterkte)

3

Sterke bescherming
Getinte glazen voor fel licht (ideaal voor op zee, in de bergen of in de auto)

 

4

Maximale bescherming
Donkere glazen voor extreem fel licht. Deze glazen zijn verboden voor autorijden.

 

Ervaar de voordelen van de Blueberry Sun bril 

 

Wij zetten je graag in het zonnetje. Heb je vragen over een bril? Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen. Wanneer je je zonnebril naar wens hebt gekozen, kan je deze gemakkelijk bestellen en op een veilige manier betalen. Twijfel je nog over de keuze van je bril? Bij Blueberry Sun heb je 14 dagen om van gedachten te veranderen.  Is jouw bestelling meer dan €49,-? Dan profiteer je van gratis verzending!