Werkt u op kantoor en heeft u vaak last van vermoeide ogen? Dan bent u bij Blueberry Glasses aan het juiste adres. Visuele vermoeidheid komt namelijk vaak voor op het kantoor. Wist u dat dat wij gemiddeld zes uur per dag naar een beeldscherm staren? Onze ogen zijn niet gemaakt om bloot te worden gesteld aan zoveel blauw licht. Om deze reden is het van belang dat u hiertegen wordt beschermd met een beeldschermbril. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder en ontdek wat de voordelen zijn van een Blueberry Glasses beeldschermbril!

Wat is blauw licht?

Blauw licht is een onderdeel van het lichtspectrum. Dit licht is vaak te vinden in kunstmatige lichtbronnen, zoals laptops, tablets of mobiele telefoons. Blauw licht kan ook worden vergeleken met UV-licht, omdat beide lichtsoorten deel uitmaken van natuurlijk licht. Opvallend is dat blauw licht ongeveer even sterk is als UV-licht. Het is normaal dat zonnebrillen zijn voorzien van een UV-filter. Bescherming tegen blauw licht is dus geen gek idee. Een beeldschermbril van Blueberry Glasses kan u hier compleet in voorzien!

Schadelijke gevolgen van blauw licht

Wij zijn door het gebruik van LED schermen veel langer en intensiever blootgesteld aan blauw licht. Wist u dat twee uur onafgebroken naar een beeldscherm staren al geïrriteerde ogen kan veroorzaken? Dit heeft niet alleen schadelijke gevolgen voor de ogen, maar ook voor andere cruciale  functies van het lichaam. Zo is het mogelijk om een slaapstoornis te ontwikkelen. Dit komt omdat blauw licht een belangrijke stof onderdrukt die helpt om ons slaapritme te controleren. Blauw licht bootst zonlicht namelijk na waardoor de menselijke biologische klok verstoord kan raken. Om deze gevolgen te voorkomen is het verstandig om gebruik te maken van een beeldschermbril.

Blueberry staat garant voor topservice!

Blueberry Glasses wilt u zo goed mogelijk van dienst zijn om u als klant te behouden. Om deze reden hebben wij te allen tijde een medewerker klaar staan om u te helpen. Ook kunt u bij een aankoopprijs van €49,- profiteren van een gratis verzending. Heeft u twijfels na de bestelling? Dat is geen enkel probleem. U kunt uw gedachten veranderen tot wel 14 dagen na de aankoop.


Heeft u al een beeldschermbril voor uw ogen?

Kunt u zich moeilijk focussen en heeft u vaak last van hoofdpijn? Heeft u na een paar uur werken achter uw laptop last van geïrriteerde ogen? Dan heeft u een beeldschermbril ter protectie nodig. Blueberry Glasses heeft een ruim assortiment van stijlvolle blauwe-filter brillen in verschillende vormen en kleuren. Profiteer nu en schaf een beeldschermbril aan bij Blueberry Glasses!