Bevind je je vaak urenlang achter elkaar achter het beeldscherm van je telefoon, laptop of computer? En kamp je vaak met droge, vermoeide ogen of zelfs slaapproblemen? Het blauwe licht van het scherm is niet bevorderlijk voor je ogen. Weerhoud je van de gevolgen van dit hinderlijke licht door een eenvoudige oplossing. Je kunt jezelf beschermen met de blauwfilter van een computerbril ofwel een beeldschermbril. Zo krijgen je ogen meer rust en kan je je werkzaamheden prettiger uitvoeren. Bij Blueberry Glasses heb je de keuze uit verschillende modieuze modellen en kleuren. Welk montuur kies jij?

 

Blauw licht filter

Bevind je je vele uren achter je bureau, op een bureaustoel met een laptop of computer voor je neus? Wanneer je hele dagen achter je beeldscherm werkt, heb je wellicht niet door wat de gevolgen hiervan zijn. We worden namelijk continu blootgesteld aan blauw licht, wat niet gunstig is voor de gesteldheid van onze ogen. Ook je smartphone, tablet, ledlampen en je televisie geven dit blauwe licht af. Hierdoor kan je te maken krijgen met geïrriteerde ogen, hoofdpijn en een wazig beeld. Indien je al langer wordt blootgesteld aan blauw licht kan je kampen met slaapproblemen, een geïrriteerd of slecht humeur of een verhoogd risico op tal van andere aandoeningen. Al met al is dit blauwe licht dus niet gunstig voor jou en je ogen. Wil jij meer ontspanning en gemak ervaren achter je bureau? Draag een computerbril en geniet van meer rust!

 

Een computerbril zonder sterkte of met sterkte?

Merk je dat je steeds vaker met dichtgeknepen ogen de letters op je computer probeert te lezen? Bij Blueberry Glasses heb je ruime keuze uit een beeldschermbril met sterkte. Zo kan je je werkzaamheden achter je beeldscherm nog comfortabeler uitvoeren. Twijfel je over je sterkte? Deze kan je gemakkelijk online testen. Klik hier en doe direct de leessterkte tekst! Wil je een computerbril kopen zonder sterkte? Wij bieden je uiteraard een groot assortiment die het blauwe licht filteren. De computerbril zonder sterkte biedt je comfort en rust wanneer je lang naar een beeldscherm kijkt. Draag de beeldschermbril: ervaar gemak, voorkom geïrriteerde ogen en slaapproblemen!!

 

De computerbril voor jong én oud

Wil je een computerbril kopen? Blueberry Glasses biedt je een uitgebreid assortiment. De brillen zijn geschikt voor volwassen, tieners en voor kinderen. Als volwassene zal je deze vaak gebruiken achter je bureau. Tieners en kinderen ervaren met de beeldschermbril meer rust en genieten van het kijken naar een film of het doen van een spelletje op de tablet. Zo houden we de ogen van kinderen op jonge leeftijd al gezond.

 

Modieus en meer comfort

Houd je van een energiek kleurtje of ga je liever voor een vintage model? Bij Blueberry Glasses kies je het montuur naar keuze. Wil je een computerbril kopen met sterkte? Dan kan je kiezen voor een Chic & Trendy montuur, een Vintage & Tijdloos Montuur of een Oversized  montuur. Wil je een computerbril zonder sterkte? Dan heb je ook de keuze uit een Stijlvol & Eigentijds montuur. Dit model is ideaal voor kinderen, omdat de neusbrug goed blijft zitten en deze niet van de neus glijdt. Ook is de beeldschermbril zonder sterkte beschikbaar in tal van vrolijke kleuren zoals Strawberry, Orange Juice en Peppermint. Ga je voor een vlot, stylish montuur of kies je voor een gangbaar model?

 

Kijk ontspannen naar je beeldscherm: draag een computerbril!

Heb je vaak last van vermoeide, droge ogen tijdens het werken achter je laptop? Je realiseert eenvoudig meer rust en comfort wanneer je naar een beeldscherm kijkt! Draag een computerbril en bescherm je ogen tegen het schadelijke blauwe licht van je scherm. Welk modieus montuur kies jij?